Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Keizer volgt Ten Cate op in zandbak

Marcel Keizer gaat aan de bak in de zandbak, waar hij Henk ten Cate zal opvolgen als trainer van Al-Jazira. De zaakwaarnemer van de oefenmeester, Humphrey Nijman, bevestigt zaterdag tegenover De Telegraaf dat de deal in kannen en kruiken is.

02 juni 2018 - 14:33
UsershyraDesktopajax_dataimages16f69485fde88f87585d84ec9f8f6b53_normal
Het eerste buitenlandse avontuur van Marcel Keizer © Pro Shots

Voor Keizer is het zijn eerste trainersklus in het buitenland, waar hij in zijn leven vóór Ajax clubs als Telstar, SC Cambuur en FC Emmen trainde. In de afgelopen maanden werd hij overigens dikwijls in verband gebracht met clubs als Excelsior en SC Heerenveen.

De voormalig verdediger werd in december ontslagen bij Ajax, daags na de bekeruitschakeling bij FC Twente. Ondanks de matige seizoenstart kwam zijn gedwongen afscheid voor veel spelers als een verrassing.

Zoals gezegd: In Abu Dhabi wordt Keizer de opvolger van Henk ten Cate. Ten Cate liet onlangs weten te stoppen in het Midden-Oosten, nadat hij het afgelopen seizoen als zevende afsloot. Het jaar daarvoor was de voormalig hoofdtrainer van Ajax succesvoller, waar hij kampioen werd en de finale van het WK van clubteams bereikte.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >