Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Saaie boel zonder Ajax!

Ja, ook ik was blij toen het seizoen erop zat, maar daar kom ik nu alweer op terug. Ik vind het knap saai zonder wedstrijden van Ajax. Ook op transfergebied gebeurt er niet veel. Ja, er sluimert van alles, dat wel. Echt concreet wil het voorlopig allemaal nog niet worden, alhoewel Lissandro Magallan inmiddels in Amsterdam is gesignaleerd voor zijn medische keuring.

30 mei 2018 - 14:03
UsershyraDesktopajax_dataimages75b516146c9ba38be1d39105d56a4747_normal-1

Gelukkig komt er nog een WK voetbal aan. Daar kijk ik behoorlijk naar uit. Ik ben super benieuwd naar de verrichtingen van Hakim Ziyech en Marokko. En wie weet mag ook Noussair Mazraoui op de valreep mee naar Rusland. Dat zou gaaf zijn! Ziyech houdt zijn fans goed op de hoogte via Instagram, waarop hij gek genoeg behoorlijk last lijkt te hebben van een chronische duckface.

Waar de WK-klanten van Ajax zich opwarmen voor het toernooi in Rusland, zijn veel andere Ajacieden fijn op vakantie of op pad voor vriendschappelijke duels met (Jong) Oranje. Vooral via Instagram zijn we daar deelgenoot van. Zo zien we Frenkie de Jong genieten in Griekenland, kopt Azor Matusiwa een balletje over op het strand met zijn vriendin, terwijl Joël Veltman druk bezig is met revalideren.

David Neres is verliefd en dat mag iedereen weten. En zien.

Noa Lang post ook filmpjes vanaf zijn vakantieadres. De zon schijnt en Noa kijkt zijn trouwe volgers continu op zijn aller-, aller-, allerstoerst aan. Tenminste, dat lijkt de bedoeling. Het petje ligt scheef en losjes op het bolletje. Daarna richt de jonge Ajacied zijn telefoonlens op zijn kekke slippertjes, terwijl hij op een strandbedje langs het zwembad ligt. Ze zijn wit. Op de rechter slipper staat met kapitale goudkleurige letters NOA gedrukt. Op de linkerslipper zien we #39 gedrukt. Joe.

Natuurlijk is ook David Neres van de partij als het gaat om Insta-stories. Dat levert mooie beelden op. De aanvaller is verliefd en dat mag iedereen weten. En zien. Een langharige blondine lebbert de Ajacied bijkans van top tot teen af, terwijl de telefoonlens de boel vastlegt vanuit de hand van Neres. Een beeld later poseert de Braziliaan plots met een papegaai op zijn schouder. De blondine is kennelijk even weg. Verwarrend allemaal.

Ook Justin Kluivert leek het prima naar zijn zin te hebben met zijn ploegmaten van Jong Oranje. De mannen waren tussen de twee oefenduels door een avondje uit en hadden de grootste lol bij een optreden van wat dansende dames op een podium. Vrolijk zongen de spelers ‘dat daar een piemel in moest’. Kennelijk leek het Kluivert wel aardig om dat vervolgens te verwerken in een insta-story. Slim is anders, maar goed, ik verbaas mij nergens meer over.

Begint het WK al?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >