Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

VVSB eerste oefentegenstander van Ajax in nieuwe seizoen

Ajax start de voorbereiding op het seizoen 2018/2019 in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout. Op zaterdagmiddag 23 juni komen de Ajacieden voor hun eerste oefenduel in actie bij VVSB. Aanvang 15:00 uur.

01 mei 2018 - 20:48
UsershyraDesktopajax_dataimages3e89486a721402bd4b716b801eee2943_normal
Ajax oefende in 2007 al eens tegen VVSB. © Ajax Images

Ja, Ajax speelt zondag nog uit bij Excelsior, maar we kijken alvast vooruit naar het nieuwe seizoen. Eentje vol nieuwe kansen. Zo’n eerste kans doet zich al heel vroeg voor, wanneer de mannen van Erik ten Hag in actie komen tijdens de tweede voorronde van de Champions League.

Deze eerste officiële duels staan al voor dinsdag 24 of woensdag 25 op het programma, dus het is zaak dat de Ajacieden al vroeg in vorm zijn en dat Marc Overmars de selectie rond heeft. Een flinke uitdaging…

Hoe dan ook, VVSB is dus de eerste sparringpartner waarmee Ajax de degens kruist. Overigens speelde Ajax al eerder een oefenpotje tegen VVSB. Dat is alweer flink wat jaartjes geleden. Als we kijken op plaatjes uit 2007, dan zien we mannen als Edgar Davids, Jaap Stam, Wesley Sneijder en Klaas Jan Huntelaar aan het werk. KJH was toen dus ook al van de partij.

Destijds werd het 0-4 voor Ajax. Ene Kennedy Bakircioglu trof tweemaal doel voor de ploeg van toenmalig coach Henk ten Cate. Het geeft maar aan dat het alweer een poosje geleden is allemaal.

Afijn, VVSB komt momenteel uit in de hoogste amateurafdeling. De club staat op de zevende plek in de Tweede Divisie. De wedstrijd tegen Ajax wordt gespeeld op sportpark de Boekhorst, Schaepmanlaan 2 in Noordwijkerhout.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >