Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico mag zich nu ook definitief WK-ganger noemen

Nicolás Tagliafico gaat definitief naar het WK. De linksback van Ajax maakt deel uit van het keurkorps van 23 dat Argentinië vertegenwoordigt op de eindronde. Dit valt op te maken uit de definitieve selectie die Jorge Sampaoli samenstelde.

21 mei 2018 - 18:11
UsershyraDesktopajax_dataimages21b9b40ed3760ada08febe9b2f1a83f3_normal
Tagliafico mag met deze bal ook op het WK voetballen. © Pro Shots

Sinds zijn transfer naar Ajax is Tagliafico volledig terug in beeld bij 'La Albiceleste'. Een pittige nederlaag (6-1) tegen Spanje deed daar niets aan af, het optreden van de linkspoot enkele dagen later tegen Italië (2-0) bevestigde de mening van Sampaoli.

De 25-jarige Tagliafico speelde tot dusver drie interlands, maar wie weet komen hier in aanloop naar en tijdens het WK zelf diverse caps bij. Dat wordt afwachten, het valt moeilijk in te schatten hoe de vooruitzichten precies zijn.

Na de eerste horde (voorlopige selectie) is nu ook de tweede horde genomen en is Tagliafico straks actief op het WK. Argentinië werd geloot in groep C en treft daarin IJsland, Kroatië en Nigeria. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >