Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: Documentaire ‘Niemand stopt de beloften’

Mocht je van leuke voetbaldocu’s houden, dan volgt hieronder een hele aardige kijktip. Fox Sports en Ajax brengen vrijdag 18 mei om 20.00 uur de docu ‘Niemand stopt de beloften’.

16 mei 2018 - 13:57
UsershyraDesktopajax_dataimages31e43de0414d1707cd71b7a722534b95_normal
Wij denken dat deze docu zeer de moeite waard is! © Ajax Images

In de documentaire blikken spelers en trainers van Jong Ajax terug op het behalen van het kampioenschap. We krijgen zelfs unieke kijkjes in de kleedkamer.

Het is vooral aardig om te zien hoe Michael Reiziger zijn jongens op rustige toon toespreekt. Zo zien we onder meer hoe Ajax omging met het besluit van de KNVB om het duel met NEC te laten overspelen. “Op herhaling. Dat gaan we niet pikken. Niet hier. We spelen om het kampioenschap,” vertelt Reiziger het elftal die een duidelijke missie had: die schaal naar De Toekomst halen.

In onderstaande promo zie je nu al dat de uitzending meer dan de moeite waard zal zijn. Zo zien we ook Winston Bogarde, Azor Matusiwa, Dennis Johnsen en Kaj Sierhuis voorbij komen. Laatstgenoemde stelt dat de groep heel graag wilde laten zien dat de eerste overwinning op NEC geen toevalstreffer was. En dat zou ook blijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >