Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treft Steaua en trekt naar Duitsland en Engeland

De puzzel voor komende zomer is ineens voor een groot deel gelegd. Ajax zette donderdag, terwijl Oranje het huidige seizoen nog moet afsluiten, zijn plannen uiteen voor de voorbereiding op 2018/2019. De club belegt trainingskampen in Duitsland en Engeland.

31 mei 2018 - 21:45
UsershyraDesktopajax_dataimages12861c50d3ebdd5e2f683340724a321d_normal
Deze zomer geen frisse berglucht voor de Ajacieden. © Pro Shots

Ajax had met het Oostenrijkse Zillertal een vaste plek gevonden om zomers zijn kamp op te slaan, maar vanwege de gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri zit de club er niet zo op te wachten om terug te keren naar de plek des onheils.

Dat klinkt logisch. Daarom is gekozen voor een trainingskamp in Klosterpforte. Dat ligt niet eens zo gek ver over de Duitse grens, zeg maar in de buurt van Bielefeld. De trainingsweek zonder WK-gangers duurt van 25 tot en met 30 juni en die zaterdag wordt een oefenpotje gespeeld.

Helaas gebeurt dit op verzoek van de Duitse autoriteiten achter gesloten deuren. Ajacieden krijgen zaterdag 7 juli wel twee kansen om het eerste elftal in actie te zien. We wisten al van een oefenduel met FC Nordsjælland in Putten (15.00 uur) en daar wordt een ontmoeting met Steaua Boekarest aan toegevoegd. Die wedstrijd wordt om 19.00 uur gespeeld in Hattem.

Weer een week later stapt de selectie van Erik ten Hag in het vliegtuig naar Birmingham voor een tweede buitenlandse trainingsweek. Ajax verblijft hier van 14 juli tot en met 20 juli. Er is een plan opgevat ook hier een oefenwedstrijd te spelen, maar daar is nog nul komma niks over bekend.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >