Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax stapt met Bandé en Schuurs in vliegtuig naar Dubai

Hoewel het seizoen voor de Ajaxsupporters wel klaar is, hebben de spelers nog een verplicht nummer af te werken. Zo reist Ajax met 21 spelers af naar Dubai voor het slotakkoord van een veelbewogen seizoen.

09 mei 2018 - 11:44
UsershyraDesktopajax_dataimages44cd109a5e04448fe9b031d5da4c25b8_normal
Schuurs kan vrijdag zijn officieuze debuut voor Ajax maken. © Ajax Images

De mannen van Erik ten Hag werken daar ook een heus oefenduel af met Al-Ahly. Het zou zomaar kunnen dat Hassane Bandé en Perr Schuurs hun officieuze debuut maken tegen de Egyptische sparringpartner. De twee aanwinsten zijn voor komend seizoen vastgelegd en kunnen zo vast wennen aan Ajax en hun nieuwe ploegmaten.

De vrijwel zekere WK-gangers Nico Tagliafico, Hakim Ziyech en Lasse Schöne stappen niet in het vliegtuig naar Dubai. Daarentegen zijn er wel een plekjes voor Teun Bijleveld, Dennis Johnsen, Jurgen Ekkelenkamp, Mitchel Bakker en Azor Matusiwa gereserveerd. Ook de naam van Kasper Dolberg valt op, maar het is te vroeg om hieruit conclusies te trekken of de Deen wel of niet wordt opgeroepen voor het WK.

Al-Ahly - Ajax staat voor vrijdag 18.00 uur op het programma. Dat is Nederlandse tijd. Ziggo Sports brengt het duel live op televisie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >