Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax in de wachtkamer voor Southampton-speler Tadic

Bij Ajax Life zijn we niet van de geruchten als het op transfers aankomt, maar als De Telegraaf stelt dat Ajax alles in het werk stelt om Dusan Tadic te verleiden tot een terugkeer naar de eredivisie, dan nemen we dat wel serieus.

07 mei 2018 - 09:02
UsershyraDesktopajax_dataimages61dd6c4c125edbbf5bb4684219843121_normal
Tadic speelde vaak tegen Ajax, straks misschien namens Ajax? © Pro Shots

De 29-jarige Serviër verliet FC Twente in 2014 en trok richting de Premier League, waar hij al vier seizoenen een zeer gewaardeerde kracht is bij Southampton. Aangezien Hakim Ziyech geen mogelijkheid onbenut laat om te laten weten dat hij klaar is bij Ajax, moet Marc Overmars kijken naar vervanging. Tadic moet die vervanging zijn.

Edwin van der Sar liet zondagavond in het programma Rondo al weten dat Ajax spelers wil halen die er gelijk staan. Tadic kun je zeker in die categorie scharen, al moet Ajax nog wel even in de wachtkamer plaatsnemen, zo weet De Telegraaf.

De komst van Tadic naar de Arena lijkt alleen mogelijk als zijn ploeg degradeert uit de Premier League. Die kans is best aanwezig, want de equipe van coach Mark Hughes bungelt onderaan de ranglijst en speelt dinsdag een spannend duel met directe concurrent Swansea City.

Wie hoopt op de komst van Tadic, is dinsdag dus voor Swansea City. Overigens treft Southampton Manchester City nog op de slotdag, dus dat is allemaal nog lastig zat voor Tadic en zijn ploegmaten.

Mocht Ajax in de wachtkamer blijven zitten, zonder opgeroepen te worden, dan schakelt Overmars mogelijk door naar Zakaria Labyad. De middenvelder van FC Utrecht lijkt nog altijd in beeld en Erik ten Hag is erg gecharmeerd van de speler, die ook een eventueel vertrek van Justin Kluivert deels kan opvangen. 

Het wordt al met al een spannende zomer, zo veel is wel duidelijk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >