Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Verbouwing Johan Cruijff Arena gevat in bewegend beeld

Maandenlang zagen we mannen met bouwhelmen hard aan het werk aan de oostkant van ons stadion. In weer en wind, zon, sneeuw of regen, de bouwlui werkten gewoon door. Al die arbeid is door de Arena gevat in bovenstaande video.

05 april 2018 - 15:01

Het is zeer de moeite waard om dit filmpje eens te bekijken. Duidelijk wordt nog maar eens dat de verbouwing een enorme monsterklus is. Een logistieke uitdaging ook vooral. Bij de start van de eredivisie 2018-2019 zijn de nieuwe en veel bredere omlopen ook volledig ingericht met onder andere nieuwe toiletten, extra horecapunten, verblijfsvoorzieningen, roltrappen en liften. Voor supporters komt er in elk geval ontzettend veel ruimte bij. 

Nog voor het EK 2020 gaat ook de westkant van de Arena op de schop. Tijdens dat toernooi staan ook vier wedstrijden gepland in de Arena. Na het EK worden ook de zuid- en noordkant van het stadion verbouwd. Dan is de metamorfose van de Johan Cruijff Arena compleet.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >