Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Jong Ajax viert feestje als kampioen van de Jupiler League!

Leuk man, kampioen worden! Vraag dat maar aan Jong Ajax! Het eerste elftal slaagt er helaas al vier seizoenen op rij niet in om kampioen te worden, maar er komt vanuit de jeugd een selectie aan die wel weet wat het is om de schaal te veroveren. Hoog tijd dus voor een fotoverslag!

29 april 2018 - 00:23
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports2ed4745124e464a18ef15f67e6b5c47c_normal

Het was de bedoeling dat Jong Ajax tegen MVV een paar doelpuntjes maakte en dat het de hele avond feest zou worden, maar dat liep toch net even iets anders. Het spel was slordig, diverse kansen werden gemist en de gasten uit Maastricht kwamen zelfs op voorsprong...

Gelukkig was de 0-1 aanleiding voor Jong Ajax alles op alles te zetten. En als de Jong Ajacieden alles op alles zetten, moet in principe kwaliteit de doorslag geven. Aldus geschiedde. Kaj Sierhuis maakt als invaller met zijn eerste balcontact de gelijkmaker en gaf het goede voorbeeld.

Het goede voorbeeld werd gevolgd door Mateo Cassierra, die vanaf randje zestien raak schoot. De ontlading was groot en ook al waren er nog zo'n twintig minuten te voetballen... je proefde aan alles dat het kampioensdoelpunt was gemaakt.

Dat bleek ook wel, want de schaal mocht de lucht in! Dat het maar als voorbeeld mag dienen voor volgend seizoen, als het eerste elftal weer een poging gaat wagen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >