Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Huh?! Heracles neemt schoonmaker mee naar JC Arena

Aan termen als CEO en CFO kan nu ook CCO worden toegevoegd. Dit hebben we te danken aan Heracles Almelo, dat zijn CCO zondag meeneemt naar de Johan Cruijff Arena. Wat die CCO gaat doen? Zorgen dat de kleedkamer netjes wordt achtergelaten.

05 april 2018 - 10:15

Het aantrekken van een CCO oftewel een Chief Cleaning Officer oftewel een professionele schoonmaker valt uiteraard in de categorie publiciteitsstunt. De hoofdsponsor van Heracles is Asito, een schoonmaakbedrijf, en die moet er wel een beetje goed opstaan.

Er werd een heuse zoektocht opgestart en na een pittige sollicitatieprocedure – inclusief praktijktest – werd Dion door de club uitgekozen als CCO. Dion debuteert zondag na het laatste fluitsignaal in de gastenkleedkamer van de JC Arena.

Als de ruimte is gepoetst, wordt er ter bewijs een zegel op de deur van het kleedlokaal geplakt. Heracles wil op deze manier het goede voorbeeld geven. “We zochten iemand met passie en bezieling en zijn ervan overtuigd dat Dion dit als geen ander kan,” stelt algemeen directeur Rob Toussaint namens de Heraclieden.

“Ik volg het voetbal intensief en bij een betaald voetbalclub werken is iets wat ik altijd al wilde. Schoonmaken is niet voor iedereen zijn/haar favoriete bezigheid, maar moet toch regelmatig gebeuren,” stelt nieuwbakken CCO Dion.

“Toen ik de vacature las, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik mijn sollicitatiebrief meteen opgestuurd. Zo’n kans laat ik niet liggen! Ik vind het heel tof dat ik nu deel mag uitmaken van de club en mijn droom werkelijkheid wordt.”

Hopelijk draagt de spreekwoordelijke stofzuiger op het middenveld zondag wel een Ajaxshirt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >