Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Terugval Frenkie, twijfel Eiting en Dolberg klaar voor PSV

Erik ten Hag had in zijn persbabbel richting PSV-uit goed en slecht nieuws te melden vanuit de ziekenboeg. Frenkie de Jong kampt met een terugval en of Carel Eiting zondag meegaat naar Eindhoven is nog maar zeer de vraag.

13 april 2018 - 14:12
UsershyraDesktopajax_dataimagesd1f856be55f5d5fdae9a971d6c732edd_normal
Zo zien we Carel en Frenkie het liefst: fit! © Pro Shots

Frenkie kampt al sinds begin maart met een vervelende enkelbandkwetsuur. Hij raakte geblesseerd onder toeziend oog van bondscoach Ronald Koeman en de kans is groot dat hij hierdoor een uitnodiging voor Oranje aan zijn neus voorbij zag gaan.

Hoewel Frenkie op de weg terug leek, had Ten Hag minder nieuws over de fysieke gesteldheid van de van origine middenvelder. De Ajacied zou eigenlijk vorige week al terugkeren op de training, maar dat feestje ging niet door. “Het gaat niet zoals we gehoopt hadden. Hij heeft een terugval. Of hij dit seizoen nog kan spelen? Daar kan ik geen zinnig antwoord op geven,” aldus de Ajaxtrainer.

Ook is het onduidelijk of Eiting zondag de bus in stapt richting het Philips Stadion. De middenvelder kampt met een knieblessure en is vooralsnog een twijfelgeval. Verder heeft Ten Hag de beschikking over een volledig fitte selectie, tenminste als we de al wat langer geblesseerde Sinkgraven, Cerny en Viergever even niet meetellen.

Ten Hag had dan ook goed nieuws over Kasper Dolberg. “Hij heeft weer een extra week training gehad, dus boekt weer fysieke vooruitgang.” De trainer stelt dat de spits woensdag en donderdag vol meedeed aan de grote partijvormen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >