Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schrijf je in voor ons toernooi in de Johan Cruijff Arena! [VOL]

Het is de hoogste tijd om de inschrijving te openen van ons voetbaltoernooi in de Johan Cruijff Arena! We kondigden het eerder deze week aan en nu is het dan zo ver. Zorg dat je erbij bent als we 10 mei gaan voetballen op het heilige gras!

13 april 2018 - 08:59
UsershyraDesktopajax_dataimagesee815fabc74fa19ca637d113b3b48601_normal
Voetballen in de JC Arena, wie wil dat nu niet?! © De Brouwer

Het toernooi voor leden van SV Ajax en Jonge Schare vindt plaats op Hemelvaartsdag. Dat scheelt weer vrij vragen bij de baas, maar check wel even goed of er ruimte is in je agenda. We trappen af om 13.30 uur en de finale is rond 18.00 uur afgelopen.

We hebben tachtig plekken gereserveerd voor leden van Jonge Schare en ook tachtig volwassen leden mogen een balletje trappen. Het gras is normaal gereserveerd voor onder meer De Ligt, Ziyech en Neres, maar wellicht kun jij voordoen hoe je kampioen wordt.

Elk lid mag één introducé meenemen en de inschrijving loopt via onze webshop. Meestal zijn de plekjes nogal gewild, dus aarzel niet en schrijf je direct in. Als alle plekken zijn vergeven, komt er geen nieuwe beschikbaarheid meer. Voor de zekerheid leggen we eventueel wel een reservelijst aan.

Deelname is gratis en toeschouwers zijn welkom, tot snel!

  • Schrijf je hier in als je lid bent van Ajax Life [VOL]
  • Schrijf je hier in als je lid bent van Ajax Jonge Schare [VOL]

De inschrijvingen gaan snel. Je kunt je altijd aanmelden via de reservelijst hieronder. Mochten we afmelders hebben, dan benaderen we leden op de reservelijst!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >