Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Is het uitshirt van Ajax voor seizoen 2018/2019 gelekt?

Het is geen verrassing dat het einde van het seizoen nadert. Het is wel een verrassing hoe de shirts voor het nieuwe seizoen eruit komen te zien. Of niet meer? Het lijkt erop dat het uitshirt is gelekt. Als het klopt, speelt Ajax volgend seizoen in zwart/goud.

26 april 2018 - 12:16
UsershyraDesktopajax_dataimagesabafe939a19a1ee2a654ca3505923f9e_normal
Het lijkt er sterk op dat Ajax in zwart met goud gaat voetballen. © Footy Headlines

We houden er nooit zo van om achter ieder gerucht aan te rennen, maar als het platform Footy Headlines aan komt zetten met een lek, dan moeten we wel. Deze website heeft een honderdprocentscore als het aankomt op het lekken van shirtjes. En schoenen.

Footy Headlines toont een grotendeels zwart uitshirt, met een witte streep en gouden accenten op de schouders. Ook zien we gouden strepen van Adidas in de zij, net als bij de tenues van dit seizoen.

Er zijn ons geen plannen bij Ajax bekend over de onthulling van het nieuwe uitshirt. We zijn zo vrij geweest om een fotootje te lenen van Footy Headlines. Als je benieuwd bent naar meer, dan raden we je aan om even door te klikken.

Vroeger was het zo’n beetje standaard dat het nieuwe uitshirt vroeg of laat uitlekte. Het gifgroene uitshirt van een paar seizoenen geleden was zelfs al verkrijgbaar op de Turkse bazaar voordat het was gepresenteerd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >