Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bepaal zelf de opstelling: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Hoe lastig de situatie bij ons aller Ajax ook is, we moeten door want Ajax - VVV-Venlo wacht op niemand. Maar welke spelers moeten het klusje donderdagavond opknappen? Jij bepaalt dat zelf!

19 april 2018 - 11:51
UsershyraDesktopajax_dataimagese1f1c8df4343527d58c532715966d03b_normal
Wie laat jij spelen tegen VVV-Venlo? Bepaal het zelf via onze app! © Pro Shots

In onze app kun je namelijk je eigen basiself opstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Zo zitten Jurgen Ekkelenkamp en Azor Matusiwa voor het eerst op de bank! Doe eens gek en gooi ze gelijk in de basisopstelling. Jij bepaalt. Enne, wie zet jij op de plek van de geschorste Nico Tagliafico? Gun je Mitchel Bakker zijn debuut of speel je meer op zeker met iemand als Max Wöber?

Ook Kasper Dolberg is weer fit, acht jij hem klaar voor een plekje in de basis ten koste van Klaas Jan Huntelaar? Of beloon jij liever Mateo Cassierra voor zijn goede werk bij Jong Ajax?

Revancheer je voor het verlies in Eindhoven en zet de ploeg van collega Maurice Steijn aan de kant. Sta achter je team en maak je overwegingen publiekelijk via social media.

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >