Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Banieren JC Arena al op noord- en zuidgevel bij Ajax - AZ

Bij de onthulling van het logo van de Johan Cruijff Arena werden ook twee prachtige banieren naar beneden gerold met de beeltenis van Johan in zwart-wit. Deze doeken krijgen nog een speciale rol bij Ajax - AZ.

25 april 2018 - 19:08
UsershyraDesktopajax_dataimagesab501217b66d077294647a6f79681891_normal
Al bij Ajax - AZ hangen beeltenissen van Cruijff aan de Arena. © Ajax Life

Ajax speelt op zondag 29 april de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen de Alkmaarders, waarbij de tweede positie op de ranglijst moet worden verdedigd. Bezoekers van die wedstrijd treffen die zondag alvast een bijzonder aangeklede Johan Cruijff Arena aan.

De doeken op bovenstaande foto zijn niet voor eenmalig gebruik, maar worden voorafgaand aan Ajax - AZ op de noord- en zuidgevel van de Johan Cruijff Arena gehangen.

Natuurlijk zijn nog veel uitingen in en rond het stadion in de oude stijl. De komende periode wordt gebruikt om dat alles aan te passen. Daarom is het mooi dat de banieren met het nieuwe logo alvast aan het stadion worden gehangen en dat deze bij Ajax - AZ al voor het publiek zichtbaar zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >