Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bandé toont goede wil en begint maandag al bij Ajax

Een andere intensiteit van training, nieuwe plaats van wonen en een onbekende filosofie. Aankopen van Ajax moeten er vaak aan wennen. Hassane Bandé, de bij KV Mechelen losgeweekte vleugelaanvaller, laat zich van zijn goede kant zien door eerder dan afgesproken aan te sluiten in Amsterdam. Maandag beleeft hij zijn eerste werkdag.

21 april 2018 - 12:19
UsershyraDesktopajax_dataimageseb7f51ba442aefc411e379ef6aeb3f9e_normal

Hoewel de Belgische competitie nog niet ten einde is, is Bandé’s periode bij KV Mechelen dat wel. De buitenspeler degradeerde namelijk direct uit de hoogste divisie en hoefde logischerwijs geen play-offs meer te spelen. Zodoende zat de international van Burkina Faso al sinds 11 maart zonder verplichtingen in de vorm van wedstrijden of trainingen.

Hoewel de laatste potjes van dit seizoen niet erg spannend zijn, zal Bandé tijdens deze wedstrijden natuurlijk geen minuten kunnen krijgen. Zijn werk in Amsterdamse dienst zal voorlopig bestaan uit trainingen, niet dat daar wat mis mee is.

Of club of speler het initiatief heeft genomen om eerder kennis te maken, is niet bekend. Wel duidelijk was dat Ajax de speler het liefst al tijdens de winterstop had willen verwelkomen. Destijds was KV Mechelen echter nog van goede hoop dat degradatie te voorkomen was; Bandé moest daarom blijven.

Marc Overmars sleepte de rechtspoot begin december binnen, en moest naar verluid ruim acht miljoen euro neerleggen. Reden genoeg voor de directeur voetbalzaken om maandag maar eens een training te bekijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >