Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Arena zoekt gidsen voor rondleidingen bij stadiontour

Lijkt het jou gaaf om bezoekers, kinderen en toeristen uit binnen- en buitenland alles te vertellen over ons mooie stadion? Nou, dan moet je even doorlezen, want de Arena zoekt enthousiaste gidsen die stadiontours willen begeleiden.

10 april 2018 - 10:45
UsershyraDesktopajax_dataimages3aee1dabf390d91980588fb9bd4beb71_normal
Tijdens een stadiontour kun je ook de stoelen in de dug-out testen! © Pro Shots

Dagelijks organiseert het stadion minimaal acht stadiontours voor mensen die graag het Ajaxstadion willen bewonderen. Als gids ben jij verantwoordelijk voor het rondleiden van bezoekers, jong en oud, en bezorg je deze mensen een toffe ervaring.

Jij leidt bezoekers langs mooie plekken, zoals pers- en kleedkamer, de galery of fame en de dug-outs langs het veld. Daarbij maak jij de stadiontour voor mensen extra bijzonder door ze alle toffe weetjes te vertellen over wat ze zien. Je moet dus communicatief sterk en gastvriendelijk zijn. Ook is feeling met Ajax logischerwijs handig en spreek je een aardig woordje Engels.

Lijkt het jou wel wat om de Johan Cruijff Arena te vertegenwoordigen? Check dan snel de volledige vacaturetekst op de website van de Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >