Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen geven PSV oorwassing na rust

De Ajax Vrouwen staan na een ruime zege in Eindhoven nog altijd fier aan kop in de eredivisie. De ploeg van Benno Nihom won dinsdagavond met maar liefst 2-6 bij PSV.

25 april 2018 - 09:20
UsershyraDesktopajax_dataimages9ffca2ec251f51f2083db3529a387d50_normal
Ajax is pas na rust veel te sterk voor PSV. © Ajax Images

Die ruime zege werd echter pas behaald in de tweede helft, want bij rust stond het nog 2-1 in het voordeel van PSV. De Ajax Vrouwen schakelden na de thee een flink tandje bij en toen vielen de doelpunten als rijpe appelen. De Eindhovenaren kregen toen even alle hoeken van het veld te zien.

De Amsterdamse productie werd verzorgd door Stefanie van der Gragt, Merel van Dongen, Inessa Kaagman (2), Desiree van Lunteren en Linda Bakker. Na de gewonnen topper tegen FC Twente, won Ajax dus ook deze belangrijke wedstrijd. Nummer twee op de ranglijst, FC Twente, won ook en de marge tussen beide ploegen is daarom nog altijd twee punten.

De volgende competitiewedstrijd volgt pas over twaalf dagen. De vrouwen reizen dan af naar Zwolle voor het duel met PEC. Zondag spelen de Ajacieden nog een andere belangrijke wedstrijd: de halve finale van de KNVB beker tegen sc Heerenveen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >