Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

F-side kan na diverse oehs en aahs eindelijk juichen!

De eerste treffer van Nico Tagliafico in het shirt van Ajax is een feit! Het is een klein wonder dat de Argentijn ervoor nodig was om te scoren, want er ging een ouderwetse scrimmage aan het doelpunt vooraf. Vanwege de goede afloop heerlijk om terug te zien!

12 maart 2018 - 13:37

Ajax ging in de tweede helft van het duel met sc Heerenveen op jacht naar een nieuwe voorsprong en vond wat het zocht. Klaas-Jan Huntelaar miste diverse kansen en daarna was eventjes sprake van een schiettent, maar pas bij Tagliafico was het prijs!

De Argentijn haalde vanaf een metertje of elf uit en ook al zag het er simpel uit, het is nog best een klus om de bal tussen de palen te krijgen. Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand vanaf de positie van Tagliafico een enorme afzwaaier produceert?

Gelukkig profiteerde Ajax optimaal van Tagliafico’s kwaliteiten en toen het voor de tweede keer op voorsprong stond, was de wedstrijd ook gespeeld. Het werd uiteindelijk 4-1. Daarom is het leuk nog even terug te gaan naar zondagmiddag en dat kan, dankzij Ventos.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >