Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

We worden in Arnhem niet echt vrolijk van Ajax...

Pfoe, waar moeten we eens beginnen na Vitesse-uit? We hebben haast geen idee. Er klopte namelijk helemaal niets van bij Ajax. De strijd om de landstitel werd in Arnhem definitief opgegeven en dat is een pijnlijke conclusie. Het is pas begin maart.

04 maart 2018 - 22:28
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports13be90ed0dded1a781679d6542f61430_normal

De Ajacieden lieten het vorige week na om de eredivisie weer een beetje spannend te maken. Het leek erop dat die teleurstelling zijn uitwerking niet had gemist. Geen moment leek het erop alsof er iets van geloof was bij de heren in een Ajaxshirt. En het goede spel was ook nergens te bekennen.

Tegen een laagvlieger kom je er dan misschien nog mee weg, maar nu niet. Vitesse straalde veel meer dan Ajax uit dat het wilde winnen en kreeg waar het naar verlangde: een driepunter. En dus zijn de conclusies pijnlijk, heel erg pijnlijk.

Het gaat opnieuw niet lukken om kampioen te worden, het lukt al sinds 2014 niet, en dat is in feite gewoon Ajax-onwaardig. Het wordt tijd om de boel opnieuw op te bouwen en we moeten geduld betrachten. Hopelijk kan het restant van het seizoen nog nuttig worden gebruikt.

De foto's zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >