Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax luistert 118e verjaardag op met vijf doelpunten!

Het was bibberen geblazen voor het uitvak op Het Kasteel, maar gelukkig konden we aan de nodige lichaamsbeweging doen. Onze bijna bevroren handen mochten vijf keer in de lucht om te juichen voor een doelpunt van Ajax. Er werd op bezoek bij Sparta met 2-5 gewonnen.

18 maart 2018 - 22:40
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports79aab56109007e31545d10f8411b370c_normal

We vreesden ruim een halfuur dat Ajax ons in de kou zou laten staan, maar gelukkig bleek het nogal een verschil te maken of er met windje mee of windje tegen werd gevoetbald. Zodra Ajax de wind in de rug had, blies het Sparta omver en was er geen houden meer aan.

Lasse Schöne en Hakim Ziyech waren allebei bij diverse doelpunten betrokken en deden onderling nog een wedstrijdje wie de mooiste vrije trap raak schiet. We neigen naar die van Lasse, maar dat heeft vooral te maken met de reactie van de keeper. Of het gebrek hieraan.

Hoe dan ook, we krabden ons in het uitvak eens niet achter de oren vanwege ongelooflijke missers. De aanvallers onder de Ajacieden hadden het vizier prima op scherp staan en zelfs als er voor buitenspel werd gevlagd, lag de bal al in het mandje. Zo zien we het graag!

De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots

Als je klaar bent met foto's kijken, mag je je Ajacied van de Wedstrijd aanwijzen. Ook dat draait uit op een onderling partijtje tussen Schöne en Ziyech. Al staat het je natuurlijk vrij om een stem uit te brengen op een andere Ajacied. Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >