Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden zorgen voor blije koppies in VUmc Kinderstad

Mooie tradities zijn er om in stand te houden. Daarom bracht de Ajaxselectie dinsdag een bezoek aan de kinderen in VUmc Kinderstad. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. Het bezoek leverde, zoals elk jaar, schitterende ontmoetingen en bijzondere gesprekken op.

14 maart 2018 - 11:28
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports62b926f34720f2dbddeca6294837af90_normal

Deze voor kinderen zo belangrijke middag is een jaarlijks terugkerende en prachtige activiteit van de Ajax Foundation. In VUmc Kinderstad kunnen zieke kinderen spelen en zich ontspannen. En vooral, al is het maar heel even, vergeten dat ze ziek zijn. Verschillende selectiespelers kennen de traditie als geen ander, voor enkele anderen was het een eerste keer.

“Het is fijn en belangrijk om kinderen een leuke dag te bezorgen,” vertelt Max Wöber via de officiële kanalen van Ajax. “Het doet je beseffen dat een goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. We hebben veel kinderen zien lachen en daar gaat het uiteindelijk om. We hebben gesprekken gevoerd en de kinderen mochten ons alles vragen. Wat de gekste vraag was? Of ik een wisselspeler ben, haha.''

De ziekenhuisgangen vulden zich al gauw met lachende gezichten en er klonken vreugdekreten. De kinderen van het VUmc stonden te trappelen om hun grote idolen te verwelkomen. Ook voor de Ajacieden was deze ontmoeting een bijzondere. De spelers namen ruim de tijd voor handtekeningen, knuffels, highfives en selfies.

De Ajacieden werden opgesplitst in drie groepen, waarna ze een bezoek brachten aan verschillende afdelingen van de Kinderkliniek. Alle kinderen ontvingen daar een echt Ajaxshirt. Na het bezoek aan de afdelingen werden de spelers onthaald door zo'n tweehonderd patiëntjes met hun familie in Kinderstad.

Geniet hieronder van de mooie plaatjes en blije gezichten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >