Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Younes bedankt voor korte invalbeurt tegen Heerenveen...

Er gebeurde een heleboel opvallends in de slotfase van Ajax – sc Heerenveen, maar dit had je wellicht nog niet meegekregen. Erik ten Hag bevestigt dat Amin Younes geen trek had om voor een paar minuten het veld te betreden.

11 maart 2018 - 16:36
UsershyraDesktopajax_dataimages00c9a984784ecd90df16b99e7fedc097_normal
Younes vond het niet nodig om zijn trainingspak uit te trekken. © Pro Shots

Ten Hag wilde tegen het einde van het duel met de Friezen zijn tweede wissel toepassen. De keuze van de trainer viel op Younes, maar de Duitser geloofde het wel. Dat is nogal opvallend.

“Ik wilde Younes belonen voor zijn goede invalbeurt en zijn goede werk deze week op de training. Het was vlak voor tijd en hij vond het niet per se noodzakelijk, dan is het ook goed,” luidt vreemd genoeg de reactie van Ten Hag tegenover Fox Sports.

Je zou denken dat een trainer in woede ontsteekt als een speler een opdracht weigert uit te voeren, maar de schijn wordt opgehouden. Dat kan uiteraard ook een dingetje voor de bühne zijn terwijl het intern dondert.

“Natuurlijk ben ik de baas en vind ik dat hij moet invallen. Ik zal het er ook nog wel met Amin over hebben. Ik vind inderdaad dat hij erin moet als ik dat wil, maar hij vond het niet noodzakelijk en toen heb ik het maar zo gelaten.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >