Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sparta laten spartelen: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Joël Veltman dacht als aanvoerder zeker te zijn van een basisplek. Niets bleek minder waar. Een opvallende beslissing, maar ook de juiste? Dat is aan de trainer. Ga je mee met de visie van Erik Ten Hag of druis je in tegen zijn proces? In onze app heb je zelf de touwtjes in handen.

17 maart 2018 - 02:07
UsershyraDesktopajax_dataimagesa5b2c0b9d670a3db9e82a133fd824ed5_normal
Niet elke invalbeurt is een beloning.. © Pro Shots

Dit weekend moet het Sparta van Dick Advocaat het onderspit delven. Maar welke spelers kunnen dat klusje klaren? Open de Ajax Life-app en klik vervolgens op 'de tribune', daarna kun je gemakkelijk laten zien hoe Ajax volgens jou zou moeten spelen tegen de Rotterdammers.

Justin Kluivert heeft de concurrentiestrijd overtuigend gewonnen van Armin Younes. Niet alleen door zíjn prestaties op het veld. Younes heeft zichzelf en zijn speelkansen een slechte dienst bewezen door tegen SC Heerenveen te weigeren om in te vallen. De Duitser maakt daarom twee weken deel uit van Jong Ajax en is derhalve geen optie deze wedstrijd.

Noa Lang verwacht zelf wel een optie te zijn. Althans, hij liet weten dat hij hoopt op een tweede selectie op rij. En we weten inmiddels dat Ten Hag zijn spelers graag beloont met invalbeurten…

Download onze app!

Na de monsternederlaag van PSV in Tilburg is het gat weer geslonken naar zeven punten. Hoewel het verstand zegt dat het kampioenschap onmogelijk is, zijn onrealistische onderbuikgevoelens een prima motivatie.

Hou de druk op Brabant en win in de havenstad. Om jouw voetbalverstand te etaleren, kun je ervoor kiezen om jouw elftal te delen via social media.

Vergeet de hashtag daarbij niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >