Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pechvogel Viergever alweer in de lappenmand

Hij was net op de weg terug, had er al een wedstrijd met Jong Ajax op zitten, maar raakte maandag toch weer geblesseerd op de training. We kunnen gerust stellen dat het Nick Viergever niet mee zit dit seizoen.

13 maart 2018 - 09:35
UsershyraDesktopajax_dataimagesb61ab688687cc4722c70398451249c3e_normal
Heeft Viergever zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld? © Ajax Images

Ajax laat via de officiële kanalen weten dat de verdediger vermoedelijk schade aan de rechterenkelband heeft opgelopen, waardoor hij de komende weken sowieso niet inzetbaar is. Je kunt je afvragen of we Viergever überhaupt nog in actie zien onder Erik ten Hag.

Later deze week meldt Viergever zich bij de artsen, waar zijn enkel nog eens flink onder de loep wordt genomen. Dan moet er ook meer helderheid komen over de precieze aard van zijn blessure en hoe lang het herstel vergt.

Het is een nieuwe tik voor de man die net was hersteld van een scheurtje in het bot van dezelfde enkel, waar het nu dus weer mis mee is. In november 2017 kwam Viergever voor het laatst in actie voor Ajax, tijdens het uitduel met NAC (0-8).

Heeft Viergever zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld? Het kan allemaal zomaar. Een nieuw contract was vanuit de clubleiding geen optie en met een aflopende op zak, loopt hij komende zomer dus gratis de poort uit. Naar verluidt staat PSV hem daar al gretig op te wachten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >