Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Maak hier jouw ontwerp voor de seizoenkaart van Ajax!

Jullie weten van de mogelijkheid, misschien heb je er zelfs al over nagedacht en nu is het dan toch echt tijd Paint te openen! Tussen nu en 16 april kun je jouw ontwerp insturen voor de nieuwe seizoenkaart. Ajax schrijft een wedstrijd uit voor het nieuwe ontwerp.

27 maart 2018 - 11:52
UsershyraDesktopajax_dataimagese1560cfd6b011440faef24fbe4385e13_normal
We zijn heel benieuwd hoe de seizoenkaart er straks uitziet! © De Brouwer

Alle Ajacieden met een seizoenkaart krijgen in de zomer van 2018 een verse pas met daarop een nieuw ontwerp, maar hoe het ontwerp eruit komt te zien, staat nog open. Sterker nog, supporters krijgen de kans om zelf een ontwerp te maken.

De ontwerpen worden voorgelegd aan de spelersgroep, die een voorselectie maken van tien stuks. Op de tien ontwerpen die de finale halen, kan vervolgens worden gestemd. De winnaar ziet zijn ontwerp terug op een stuk of 45.000 seizoenkaarten.

Klinkt tof en dat is het ook! Nog niet eerder hadden supporters invloed op het ontwerp van de seizoenkaart. En laten we wel wezen, een beetje tof ontwerp op de pas kunnen we goed gebruiken! Zo spannend is het nu allemaal niet.

De aftrap van de wedstrijd heeft nu echt plaatsgevonden. Ajax richtte een speciale website in waarop je jouw ontwerp kunt insturen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de ontwerpkit, al komt dit vooral neer op fotootjes slepen.

Ajax stelt wel diverse voorwaarden waar het ontwerp aan moet voldoen. Het Ajaxlogo moet op z’n minst herkenbaar terugkomen en de logo’s van grote sponsoren Ziggo en Adidas moeten volledig zichtbaar zijn.

De bekendmaking van het ontwerp van de seizoenkaart staat op de kalender voor 29 april, dat is de dag van de thuiswedstrijd tegen AZ.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >