Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen rijden naar FC Groningen-uit!

Het is tijd om voorbereidingen te treffen voor het tripje naar het Hoge Noorden! We doelen natuurlijk op de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen, die op 1 april wordt gespeeld. Die dag gaan ook de handige SV Ajax-bussen weer rijden!

17 maart 2018 - 08:53
UsershyraDesktopajax_dataimages5f2d27867871bb658ce4e62d38d4f826_normal
Het zou mooi zijn als Groningen-uit dit keer weer uitverkoopt. © De Brouwer

De FC heeft een groot uitvak en dat biedt maar liefst 1100 Ajacieden de gelegenheid om dit uitduel te bezoeken. Het Groningse uitvak was vorig jaar niet uitverkocht, maar dit jaar hopelijk wel. Als je nog een scanpunt moet halen, kan dit een prima optie zijn.

Een extra voorwaarde die wij hier graag aan hangen is dat je er alles aan doet om Ajax vocaal te ondersteunen. Als je dat wilt, mag je ook nog eens met een van onze bussen mee. Er is sprake van een verplichte buscombi, maar je hoeft niet langs de JC Arena.

Er zijn 1 april ook andere opties. Zo vertrekken er bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (27) en vanuit Almere (5), Den Bosch (25) en Leiden (34). Er is dit keer sprake van een extraatje! We laten twee SV Ajax-bussen rijden vanuit Drachten (89)! De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen.

Hopelijk maakt het dit voor jou veel gemakkelijker om Groningen-uit te bezoeken. Het scheelt je in ieder geval verplicht via Amsterdam reizen en dat bespaart hopelijk een boel tijd. Wij zorgen ervoor dat je netjes om 14.30 uur in het uitvak aanwezig bent om naar Ajax te kijken.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je niet te betalen voor het busvervoer. Let er wel even op dat je een buskaart koopt en geen autokaart, want dan wordt er toch echt van je verwacht dat je in de auto stapt.

Je kunt een stoel in een SV Ajax-bus reserveren als zaterdag om 10.00 uur de volgende fase start van de kaartverkoop. Reserveer alleen een stoel als je eerst een kaartje hebt bemachtigd, dat scheelt ons een heleboel gedoe.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >