Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gretig in Groningen: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Van de laatste acht wedstrijden die Ajax bij FC Groningen speelde, won het er slechts twee. Zondag is de volle mep dus geen abc’tje. Deze pot vraagt misschien wel om een speciaal plan van aanpak. Tijd om Ten Hag een handje te helpen.

31 maart 2018 - 17:02
UsershyraDesktopajax_dataimagesa21784dcdc1e33b714ebcf11249af5f6_normal
Er zijn weer een aantal harde noten die gekraakt moeten worden. © Pro Shots

In onze app kun je je eigen basiself opstellen. Sterkhouders, waterdragers, talenten en routiniers, je hebt ze allemaal tot je beschikking. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Aanvoerder Joël Veltman nam de laatste twee wedstrijden voor de interlands plaats op de bank. De opmerkelijke wissel lijkt meer te zijn dan een signaal, Rasmus Kristenen zou beter passen in de denkwijze van de trainer. Tegelijkertijd blijft Veltman strijdvaardig, is het al tijd om hem daarvoor te belonen?

Voorin is het lastiger kiezen. Klaas Jan Huntelaar is niet okselfris. Concurrent Dolberg is op de weg terug, maar nog niet klaar voor speelminuten. Swipen we door in de spitsencarrousel, dan komen we Mateo Cassierra en Kaj Sierhuis tegen. Laatstgenoemde werd nog niet eerder opgeroepen voor Ajax 1.

Download onze app!

Dompel heel Groningen in rouw met een team dat alle facetten van jouw systeem tot in de puntjes beheerst. Slinger jouw basiself vervolgens de digitale voetbalwereld in. Als je je opstelling ook nog eens verstuurt via social media kun je mooi checken of andere Ajacieden hetzelfde vinden als jij!

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >