Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gelijkspel Schöne, winst Ziyech en pak rammel Tagliafico

Niet alleen de Nederlandse internationals kwamen in actie tijdens de interlandbreak. Ook Lasse Schöne, Nico Tagliafico en Hakim Ziyech waren met hun land onderweg. Dat ging bij de één beter, dan bij de ander...

28 maart 2018 - 16:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesaf1061b2434e87f14cf0a59df7a18ce4_normal
Schöne stijlvol in actie. Vedette Vidal kan alleen maar toekijken. © Pro Shots

Laten we met ‘het ergste’ beginnen, want dan hebben we dat maar gehad. Hij landde woensdag weer op Schiphol. We hebben het over Tagliafico die met het Argentijns elftal aantrad tegen Spanje in Madrid. We zullen de uitslag fluisteren: 6-1. Voor Spanje. Tagliafico speelde de volle negentig minuten en zal wel eens vrolijker van het veld zijn gestapt...

Ook Schöne speelde negentig minuten voor Denemarken. Hij mocht met zijn landgenoten aantreden tegen Chili. In Aalborg werd niet gescoord, dus stond er na afloop een 0-0 uitslag op het scorebord. Overigens deden er met Chistian Eriksen, Nicolai Boilesen en Viktor Fischer meer bekenden mee bij Denemarken.

Won er dan helemaal niemand? Jazeker wel! Ziyech versloeg met zijn land Marokko het nationale elftal van Oezbekistan. Het werd 2-0. Ziyech kwam overigens pas achttien minuten voor het eindsignaal binnen de lijnen. De middenvelder van Ajax was ook vrijdag al actief voor Marokko en was tegen Servië (2-1) met een treffer en een assist van grote waarde.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >