Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bijzondere spullen ontvreemd na inbraak bij weduwe Keizer

Ontzettend treurig, maar waar: er is ingebroken bij de weduwe van Piet Keizer. Bij die inbraak zijn diverse waardevolle spullen gestolen die aan Keizer toebehoren. De familie roept iedereen op ogen open te houden voor het geval de spullen worden aangeboden.

01 maart 2018 - 10:20
UsershyraDesktopajax_dataimages84c2d9e0e70694b75ef7156f018207a0_normal
Het is heel treurig dat Keizers spullen zijn gestolen... © Pro Shots

Er zijn ringen en sieraden gestolen, maar bijvoorbeeld ook het zeldzame herenhorloge – hiervan zijn er slechts een paar in omloop – en zelfs de pet van Keizer, die vorig jaar op 73-jarige leeftijd kwam te overlijden.

Als het herenhorloge ergens wordt aangeboden, kan het haast niet anders of je weet het te herkennen. Vandaar dat wij deze oproep delen, want van andermans spullen blijf je af en dus hopen we van harte dat alles snel terug is waar het hoort.

Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met olifantjes en een stalen, zilverkleurige band. Pet en horloge zijn voor de familie natuurlijk dierbare herinneringen. Dat er ook een telefoon en tas zijn ontvreemd, is vervelend. Maar daar kleven geen herinneringen aan.

Er ligt een gepaste beloning klaar, zo belooft Keizers schoonzus op Facebook, maar daar gaat het natuurlijk niet om. Laten we hopen dat horloge en pet snel weer terug zijn bij de familie Keizer.

Houd dus je oren en ogen open!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >