Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax schrijft wedstrijd uit voor ontwerp seizoenkaart

Tof! Heb jij een idee voor het ideale ontwerp voor een seizoenkaart van Ajax? Dan heb je zomaar kans dat jouw ontwerp deze zomer daadwerkelijk op de seizoenkaarten komt. Ajax schrijft een ontwerpwedstrijd uit!

23 maart 2018 - 15:05
UsershyraDesktopajax_dataimagesa599eb7832ec2abdd0ac394eff2ad9f8_normal
Het is altijd goed als supporters invloed krijgen op een ontwerp! © De Brouwer

Het gebeurt niet ieder seizoen dat je een nieuwe jaarkaart krijgt, maar deze zomer worden alle seizoenkaarten vervangen. Ajax grijpt deze kans aan om het ontwerp van de kaart aan te passen en roept hiervoor de hulp van supporters in.

Elke Ajacied mag een ontwerp indienen. Dit kan met behulp van de speciale ontwerpkit op de bijbehorende website, maar echte creatievelingen kunnen zelf helemaal losgaan en een compleet eigen ontwerp insturen.

De inzendingen worden aan de spelersgroep voorgelegd, waarna de tien mooiste designs worden gekozen. Vervolgens krijgen alle Ajacieden de mogelijkheid op hun favoriete kaart te stemmen. Het ontwerp met de meeste stemmen wint en komt op de seizoenkaart.

Een ontwerp insturen kan tot en met 16 april en kort daarna wordt de toptien bepaald en gaan de stembussen open. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt kort voor Ajax - AZ, het laatste thuisduel van het huidige seizoen.

De inzenders van ontwerpen die in de toptien eindigen, ontvangen een ingelijst Ajaxshirt en de winnaar krijgt bovendien een gratis seizoenkaart.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >