Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ziyech scoort, wordt toegezongen en reageert niet

Grappig is het wel, nu al voor de tweede keer. Als het Ajaxpubliek Hakim Ziyech uitfluit, volgt daarna op het veld een reactie van de speler. Dat gebeurde vlak voor de winterstop en nu vlak erna weer. Ziyech zette Ajax tegen Roda JC op voorsprong en werd toegezongen.

08 februari 2018 - 10:17

Ook dat toezingen gebeurde vorige keer, de wedstrijd nadat hij werd uitgefloten. Ziyech liet zich in Kerkrade van zijn goede kant zien, maar toen hij werd toegezongen na het afvuren van zijn doeltreffende schot, kon er geen lachje vanaf.

De spelmaker juichte niet en reageerde evenmin op het gezang van het uitvak. Het uitvak kreeg ook al geen reactie toen er door het uitvak waardering werd geuit. En vervolgens straalde het juichen na afloop ook geen enthousiasme uit.

Dit alles maar om aan te geven dat het Ajaxpubliek heus wel positief is over Ziyech. Het is alsof het publiek de waarde van de thermometer weergeeft op basis van het spel van de nummer tien.

Helaas leverde die waardering geen reactie op, in tegenstelling tot in de Johan Cruijff Arena. Check de video van Ventos maar.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >