Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Van de Beek kopt bal tegen touwen en laat F-side juichen

Het zal ongeveer de 25ste minuut zijn geweest toen de meeste Ajacieden zoiets hadden van: ok, dit komt toch wel goed vanmiddag. Het was namelijk halverwege de eerste helft dat Donny van de Beek raak kopte en daarmee Ajax op het juiste spoor zette.

05 februari 2018 - 14:12

Er gaat bijna niets boven een tegendraadse kopbal. Voorzetje, kopballetje en de keeper kan er slechts naar kijken. Precies dat is dan ook wat er tijdens Ajax - NAC gebeurde. Het zou uiteindelijk 3-1 worden, maar Ajax moest wel even een scheve situatie rechttrekken.

Aan kansen ontbrak het heus niet, aan afmaken wel. Totdat Van de Beek verscheen een paar metertjes van het doel. En direct raak kopte! Donny tikt dit seizoen alweer dubbele cijfers aan en dat stemt de F-side vrolijk.

Dankzij Ventos kunnen we meemaken hoe de F-side Donny’s gelijkmaker beleefde. Er werd niet echt uitzinnig van vreugde gejuicht, maar dat is ook wel weer logisch. Een gelijkmaker thuis tegen NAC verdient niet veel meer dan dit.

Als je benieuwd bent hoe er werd gereageerd op de andere twee doelpunten, klik dan even hier. Op het YouTube-kanaal van Ventos staat meer sfeerbeeld van een middagje NAC.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >