Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Stoeltje 63: Lange onderbroek

Ik had deze zondag een lange onderbroek aan. Vanwege een mailtje. Van AFC Ajax. Of ik rekening wilde houden met het koude weer. Gevolgd door wat tips over laagjes en drankinname.

25 februari 2018 - 19:20
UsershyraDesktopajax_dataimagesfa9b5c570baeca155796ecf7cdabe50e_normal

Als mijn favoriete voetbalclub voor even verandert in een combinatie van Gerrit Hiemstra en mijn moeder, dan doet me dat wel wat. Zeker als na het potje blijkt dat het mailtje mijn Ajaxhoogtepunt van dit weekeinde was.  

Wat een raar seizoen. Of liever, wat een doodnormaal seizoen, als je ADO-supporter bent. In februari geen enkel uitzicht op een prijs. Wat moeten we nu? Dit als voorbereiding zien voor volgend seizoen?

Wat een raar seizoen. Of liever, wat een doodnormaal seizoen, als je ADO-supporter bent.

Je kunt gefrustreerd raken en een paar onfortuinlijke momenten tijdens Ajax - ADO uitvergroten. De scheidsrechter de schuld geven van rare beslissingen. Het lijkt me echter verstandiger en leuker om vooral te blijven focussen op toffe momenten. Want die zijn er nog genoeg.

Bijvoorbeeld Donny van de Beek die Lex Immers poort. Hakim Ziyech die aan het begin van de wedstrijd een paar loepzuivere passes dwars over het veld lanceert. André Onana die de laatste minuten nog meer gaat meevoetballen dan hij normaal al doet.

Als je deze jaargang als juli/augustus van 365 dagen ziet, valt er nog best wat te genieten. Dan kan ik je wel een lange onderbroek aanbevelen, want helemaal vanzelf gaat een positieve draai geven aan dit seizoen natuurlijk niet.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >