Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech nog altijd een beetje boos op de wereld

Ajax won gister de lastige uitwedstrijd van Roda JC (2-4). Er was wederom een hoofdrol voor Hakim Ziyech. De middenvelder speelde gedreven en maakte een weergaloos mooie treffer. Reden voor blijheid, zou je denken...

08 februari 2018 - 08:38
UsershyraDesktopajax_dataimages1d83b9d40679e2ceb50b1074cb6253bf_normal
Ziyech viert zijn heerlijke treffer op geheel eigen wijze. © Pro Shots

De armen gingen na de rake knal demonstratief over elkaar. “Juichen hoefde van mij niet,” stelde de spelmaker na afloop voor de draaiende camera van Fox Sports. “We weten allemaal namelijk wat er zich de afgelopen dagen heeft afgespeeld,” liet Ziyech duidelijk weten nog altijd een beetje boos te zijn op de hele wereld.

Het is jammer. De duizend meegereisde en bevroren supporters in het uitvak verdienden natuurlijk gewoon een Ziyech die een feestje mee komt vieren. Daar had hij echter geen zin in. “Er zat wel een beetje woede in het schot,” sprak hij ietwat nukkig.

“Ik kan normaal gesproken wel lachen hoor, maar vond het voor nu niet nodig.” Het enorme ego van Ziyech lijkt nog altijd behoorlijk gekrenkt door de fluitconcertjes bij NAC-thuis en dat laat hij de Ajaxsupporters voelen ook.

Het is allemaal niet nodig. Ziyech denkt dat de hele wereld tegen hem is. Onzin natuurlijk. Slechts een klein groepje supporters fluit, waar het overgrote deel maar wat blij is met de voetballer Ziyech in de gelederen. Ook vanuit het uitvak werd zijn naam woensdagavond gescandeerd. Of we in Amsterdam nog lang kunnen genieten van Ziyech laat zich inmiddels wel een beetje raden, zoals blijkt uit onderstaande video.

Zodoende ging het na afloop Roda JC - Ajax toch weer over volstrekt onnodige randzaken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >