Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - FC Twente!

Wil je naar Ajax - FC Twente voor 15 euro? Dan moet je snel in actie komen. Op zondag 11 februari komen de Tukkers langs in de Johan Cruijff Arena. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor een mooi bedrag bij zijn!

02 februari 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesad47f2b12cf6218f0b322f30e82adaf0_normal
Kluivert was op dreef in Enschede, maar toch vloog Ajax uit de beker. © Ajax Images

Ajax is bezig met een inhaalrace op PSV en hoopt dat de ploeg uit Eindhoven een keertje punten morst. De Ajacieden hebben ondertussen maar een taak: zelf alles winnen. Meer kun je niet doen.

De tegenstander FC Twente kennen we nog van eerder dit seizoen... Dat liep niet goed af. De ploeg uit Enschede knikkerde Ajax al uit het bekertoernooi en ook in de eredivisie uitwedstrijd morste Ajax punten (3-3).

Dus jouw steun is hard nodig. En dat treft, want leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is uitstekend te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus zondag 11 februari gespeeld en de aftrap is al om al om 12.30 uur.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >