Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - ADO!

Op zondag 25 februari komt ADO Den Haag langs in de Johan Cruijff Arena. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

16 februari 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimages884ae301388316cb850dd240b2d80e3c_normal
Voor 15 euro naar de Johan Cruijff Arena is best goed te doen! © De Brouwer

Ajax is nog altijd bezig met een inhaalrace op PSV en hoopt dat de ploeg uit Eindhoven een keertje punten morst. De Ajacieden hebben ondertussen maar een taak: zelf alles winnen. Meer kun je niet doen. Jouw steun in het stadion helpt daarbij misschien een handje!

De tegenstander uit de Hofstad kennen we nog van eerder dit seizoen. In Den Haag verspeelde Ajax dure punten door met 1-1 gelijk te spelen. Het is dus zaak om herhaling van die fout te voorkomen en daarbij kan Ajax alle steun gebruiken.

En dat treft, want leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is uitstekend te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus zondag 25 februari gespeeld en de aftrap is al om 12.30 uur.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >