Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kleed je warm aan bij Ajax - ADO Den Haag!

Natuurlijk hopen we op hartverwarmend spel van Ajax, maar dat neemt niet weg dat het zondag koud kan worden. Flink koud. Dik onder het vriespunt en zo! Goed om rekening mee te houden als je dit weekeinde naar de Arena komt.

23 februari 2018 - 09:09
UsershyraDesktopajax_dataimages842ce7fa8df46be4299d7073566b4217_normal
Dik aankleden kan op veel manieren. Dit is een mooie manier, vinden wij! © De Brouwer

Er zijn genoeg manieren om warm te blijven. Door een paar extra lagen kleding, maar natuurlijk ook door Ajax flink toe te juichen. Hopelijk weten de mannen van Erik ten Hag een goede wedstrijd op de mat te leggen, zodat we allemaal extra redenen hebben om te zingen en te springen.

Ben je niet zo van het bewegen, dan kan het handig zijn om je goed warm aan te kleden en je mooiste muts en handschoenen uit de la te pakken. Alles om te zorgen dat je niet aan je stoeltje vastvriest. Ook kan het helpen om warme dranken te nemen. Warme chocolademelk, koffie of thee bijvoorbeeld.

Vanuit de Johan Cruijff Arena worden ook extra maatregelen genomen. Zo worden bij het duel met ADO Den Haag extra EHBO-ers ingezet en worden ramen en deuren zoveel mogelijk dicht gehouden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >