Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

In de achtervolging. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Kun je het de spelers verwijten dat er in Utrecht gelijk werd gespeeld? Zo ja: welke spelers moeten boeten? En welke spelers verdienen dus een kans? Bepaal zelf de opstelling van zondag!

03 februari 2018 - 14:56
UsershyraDesktopajax_dataimages922d667d63bb2877fa3dc36b0c31045f_normal
Speelt Younes een rol van betekenis zondag? © Pro Shots

Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je 'm nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Het gat met PSV is zeven punten en titelaspiraties zijn zodoende in de ijskast gezet. Er moet zondag gewonnen worden. Punt. Winnen doe je door zelf te scoren en zelf weinig weg te geven. Dat laatste gaat prima, in het nieuwe jaar heeft Ajax nog geen tegengoal moeten slikken. Het zelf scoren gaat wat minder makkelijk in 2018, hetgeen vorige week zelfs puntverlies opleverde. In de wedstrijden tegen Feyenoord en Utrecht presteerde Ajax tweemaal onder het doelpuntengemiddelde van dit seizoen. 

Wie gaat zich ontpoppen tot aanjager? De teruggekeerde Armin Younes staat niet bekend als doelpuntenmaker pur sang, maar kan met zijn dribbels wellicht wat uitrichten. Of is het wijsheid om Frenkie de Jong een linie door te schuiven, maar ten koste van wie dan? 

Proef van de druk van het leven van een Ajax-trainer en overpeins tot je een ons weegt: zolang jouw spelers maar de ploeg uit Breda opzij zetten. Succes!

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >