Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Haagse horde nemen. Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Hoe groot is de achterstand van Ajax op PSV na dit weekend? Groot, als Ajax zelf niet wint van ADO Den Haag. Welke spelers moeten deze Haagse horde nemen? Aan jou de eer.

24 februari 2018 - 12:42
UsershyraDesktopajax_dataimagesd8d81eb847f54e220d0b44b0689298a6_normal
De bus parkeren wordt bij Ajax alleen letterlijk gedaan. © Pro Shots

Met onze app kunnen Ajax-fans hun verstand van voetbal tentoonstellen door zelf de opstelling te bepalen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst even downloaden. Open de app en klik vervolgens op 'de tribune', daarna is het een kwestie van de juiste poppetjes op de juiste plek zetten.

Lasse Schöne moest zich in Zwolle laten wisselen en lijkt ook voor de wedstrijd van zondag een twijfelgeval. Carel Eiting verving de Deen in Zwolle uitstekend, maar is niet de enige mogelijke oplossing voor de trainer(s) van Ajax.

Wat te denken van Frenkie de Jong, die simpelweg een linie naar voren kan worden geschoven. Welke verdediger diens plek in het hart van de defensie dan in moet nemen, is weer een nieuw dilemma.

Laat zien dat je de kwaliteiten van de selectiespelers als geen ander kent en stuur oud-Ajacied Alfons Groenendijk met een nederlaag naar huis. Breng een semi-inhoudelijke voetbaldiscussie op gang door je opstelling te delen via social media. 

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >