Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geef je advies aan onze trainer met #tenhagself

Ajax reist woensdag af richting Kerkrade voor een ijskoud midweeks eredivisieduel met Roda JC. Erik ten Hag kampt met flink wat personele vraagstukken, dus het is handig als je even met onze coach meedenkt!

07 februari 2018 - 07:42
UsershyraDesktopajax_dataimages07d3c51e12cfdb87b7eb6875be0bc431_normal
Hopelijk is Ajax woensdagavond ijskoud de beste. Maar met welke elf? © Pro Shots

Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je 'm nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes naar de juiste plek slepen. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Er zijn namelijk nogal wat zaken om rekening mee te houden. Zo is Max Wöber geblesseerd en Matthijs de Ligt zit thuis op de bank met een schorsing. Hoe los jij dat op? Gun je Rasmus Kristensen zijn debuut in de basis? Ga je schuiven met onze aanvoerder?

En wat doe je met Klaas Jan Huntelaar? Houdt hij het vertrouwen bij jou of zie je graag Mateo Cassierra eens aan de aftrap verschijnen? Jij bepaalt de opstelling in onze app. Sowieso kan Roda-uit wel eens een lastig potje worden, dus denk goed na over je keuzes!

Links achterin heeft de trainer een extra optie tot zijn beschikking. Zo behoort Mitchel Bakker tot de selectie van woensdag. Zodoende is hij ook in de app toegevoegd aan het spelersbestand.

Wees een echte laptoptrainer en deel jouw basiself met de grote voetbalwereld. Als je je opstelling ook nog eens verstuurt via social media kun je mooi checken of andere Ajacieden hetzelfde vinden als jij!

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >