Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eiting vervangt mogelijk twijfelgeval Schöne tegen ADO

Het valt volgens Erik ten Hag nog te bezien of Lasse Schöne kan spelen in de belangrijke thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Carel Eiting is in beeld als vervanger.

23 februari 2018 - 13:20
UsershyraDesktopajax_dataimagesf000b57cc48467973035dda7713dd44a_normal
Staan de drie Ajaxmusketiers zondag tegen ADO Den Haag aan de aftrap? © Pro Shots

Tijdens de vrijdagtraining deed Schöne al niet vol mee met de groep. We zagen hem wat losse oefeningen op het veld verrichten, terwijl zijn ploeggenoten verderop stevige duels uitvochten.

De Deen viel afgelopen zondag uit in het duel met PEC Zwolle. Rugklachten waren de reden van zijn uitvallen. Eiting mocht de hele tweede helft spelen en deed dat tot volle tevredenheid van Ten Hag.

“Als Schöne niet kan spelen zondag, dan is Eiting zeker kandidaat om die plek in te vullen,” duidde Ten Hag de situatie desgevraagd tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met de ploeg uit de Hofstad.

Het zou zijn basisdebuut in de eredivisie voor de jonge Ajacied betekenen, waardoor hij voor het eerst start in Ajax 1 met zijn maatjes Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong om zich heen.

De drie Ajaxmusketiers tegen ADO Den Haag. Het kan zomaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >