Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Drie keer scheepsrecht! Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Hoewel er met een schuin oog naar PSV zal worden gekeken, moet de focus op de eigen wedstrijd liggen. FC Twente, de beul van Marcel Keizer, komt langs. Naast de bekerdeceptie werd ook in de competitie niet gewonnen in Enschede. Omdat fouten niet meer gemaakt mogen worden, moet drie keer wel scheepsrecht zijn.

10 februari 2018 - 14:53
UsershyraDesktopajax_dataimagescf85c3fde29eab8da5eb51cc02c02ab7_normal
Komt Ajax nu wel voorbij Twente? © Pro Shots

Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je 'm nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Waar PSV maar lelijk blijft winnen, is het zaak dat Ajax geduld blijft houden. Uiteindelijk worden goede bedoelingen beloond, toch? Misschien dat de tegenstander van de club uit Eindhoven dit weekend, Sparta Rotterdam een goede dag heeft. 

Maar zoals gezegd: zelf winnen is prioriteit nummer een. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Roda heeft Erik ten Hag (en jij dus ook) weer de beschikking over Matthijs de Ligt, die terugkeert van een schorsing, en Max Wöber die weer fit is. 

Er valt dus weer wat te kiezen in de verdediging. En dat is misschien maar goed ook. Na het scoreverloop van afgelopen woensdag is Ajax hard op weg naar een concretatieprobleem. Al zes keer dit seizoen won Ajax een wedstrijd na een achterstand. Een perfectionistische trainer (en dat ben jij toch?) zal er op hameren dat een tegendoelpunt geen gezonde motivatie is. Welke verdediging is van begin tot eind betrouwbaar?

Laat zien dat je geleerd hebt van de misstappen eerder dit seizoen. Zet een team neer dat dit varkertje zonder problemen kan wassen. 

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >