Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tof, Ventos staat precies in baan van kanonskogel Blind!

Wij zijn supporter van de video's van Ventos en tegen De Graafschap stond hij al helemaal op de juiste plek: precies in de baan van het schot van hattrick-hero Daley Blind.

17 december 2018 - 16:51

We kunnen gerust stellen dat Blind geen goalgetter is en dat is ook helemaal niet zo gek op zijn positie. Daar zijn andere spelers immers voor aangekocht. Tegen De Graafschap had de Ajacied het echter flink op zijn heupen en maakte hij drie treffers.

Vooral de eerste was van grote schoonheid. Een kanonskogel van zo'n slordige meter of twintig afstand. Ventos legde de rake streep op fraaie wijze vast en deelt dat moois nu met de wereld. Wij krijgen in elk geval geen genoeg van bovenstaand filmpje.

Je krijgt bijna de neiging om de bal die Blind afvuurt te vangen. Het projectiel komt vrijwel recht op je af, maar slaat granaathard in het net achter Agil Etemadi, die de bal sowieso acht keer uit zijn goal mocht rapen.

Meer video's zien van Ventos? Check dan snel zijn YouTube-kanaal.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >