Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax scoort vijf keer en heeft alles weer in eigen hand!

De eerste zondag van december is precies de zondag geworden waarop je had gehoopt. Ajax scoort zelf vijf keer tegen ADO Den Haag (5-1) en als dat nog geen goed gevoel opleverde, deden de ontwikkelingen in Rotterdam dat wel. De Ajacieden melden zich weer in de titelrace!

02 december 2018 - 20:30
openerfotosajaadocar

Er waren tijden dat je best een kwartiertje later binnen kon komen als Ajax een wedstrijdje speelde. Maar als je 12.15 uur te vroeg vond of nog met 12.30 uur aftrappen in je hoofd zat, had je alweer van alles gemist. Ook als je tijdens de wedstrijd een plaspauze houdt, moet je opschieten.

Dat is wel eens anders geweest! En dan kunnen we erover zeuren dat er te weinig wordt gescoord, maar heb je gezien hoeveel kansen Ajax creëerde? Het hield maar niet over en ze waren bij ADO best opgelucht dat het erop zat, want dubbele cijfers was vandaag een serieuze mogelijkheid.

Als dit was gebeurd, had de Johan Cruijff Arena ongetwijfeld op zijn kop gestaan. Dat gebeurde nu niet, maar je merkte het publiek steeds enthousiaster worden naarmate de wedstrijd vorderde. We werden eigenlijk steeds enthousiaster, tot na afloop aan toe. Dankzij de nederlaag van PSV tegen Feyenoord (2-1) heeft Ajax de uitkomst van de titelrace weer in eigen hand.

Dat is begin december een fijne gedachte om een fotoverslag mee te gaan bekijken. De platen zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Rond het checken van ons fotoverslag vinden we het leuk als je laat weten wie voor jou de beste speler van de middag was. Dit alles uiteraard onder het moment Ajacied van de Wedstrijd. Onze stembussen zijn weer geopend, klik hier om je stem uit te brengen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >