Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jong Ajax boekt krappe zege op TOP Oss

Jong Ajax heeft vrijdagavond wederom een driepunter gescoord. Op het eigen sportpark De Toekomst boekten de beloften een nipte, maar welverdiende overwinning op TOP Oss (1-0). Kaj Sierhuis tekende voor de enige treffer van de avond.

08 december 2018 - 09:59
JongAjaxDest
Sergino Dest in duel met Huseyin Dogan. © Pro Shots

Michael Reiziger voerde ten op zichte van de uitwedstrijd tegen FC Twente een aantal offensieve wijzigingen door. Zo waren er in de basiself plekken voor onder andere Dani de Wit, Kaj Sierhuis en Nicolas Kühn gereserveerd. Carel Eiting maakte voor het eerst sinds zijn blessureleed weer de negentig vol.

Jong Ajax wist gedurende de eerste helft een aantal grote kansen te creëren, maar stuitte iedere keer op TOP-doelman Nick Olij. Vlak voor rust brak Sierhuis dan eindelijk de ban. De spits kopte een voorzet van De Wit beheerst binnen en zette zijn ploeg daarmee op voorsprong.

Na rust was het speelbeeld eigenlijk hetzelfde. Jong Ajax domineerde en creëerde, maar verzilverde de kansen niet. TOP loerde vooral op de counter en werd vlak voor het eindsignaal zelfs nog even gevaarlijk, maar door slecht afwerken stapte de beloften uiteindelijk met de drie punten van het veld.  

Door de overwinning op TOP staat het puntentotaal nu op 25 punten, wat goed is voor de negende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week vrijdag speelt Jong Ajax een uitwedstrijd tegen Almere City.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >