Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen PEC Zwolle-uit

Hopelijk verloopt het bezoek aan PEC Zwolle minder onstuimig dan het weer dat wordt voorspeld. En voorspellingen kunnen er gelukkig naast zitten. Ajax vervolgt zaterdag de titelrace in een stadion met afgrijselijke naam en wij hebben voor jullie omwisselinfo.

07 december 2018 - 12:19
infoompeccar
Drie punten zijn ook in Zwolle weer een must voor Ajax! © De Brouwer

PEC-uit is altijd een relatief lekker uitwedstrijdje, omdat je gewoon met de auto naar het stadion kunt rijden om vervolgens voor de poort van het uitvak om te wisselen. Veel beter wordt het gewoon niet, je hoeft alleen maar te zorgen dat je op tijd arriveert.

Hoe laat moet je dan ter plekke zijn? Nou, tussen 18.30 en 19.15 uur moet je je melden. De aftrap is vervolgens om 19.45 uur. Hopelijk is het net weer opzij geschoven, zodat we goed zicht hebben op de prestaties die de Ajacieden op de plastic grasmat leggen.

Je dient overigens wel de parkeerkaart te tonen om toegang te krijgen tot het voor 500 uitsupporters gereserveerde gebied. Als je ervan houdt om risico’s te nemen in het leven kun je er ook op gokken dat je uitkaart of een screenshot volstaat.

Als je je hebt opgegeven voor vervoer via onze handige SV Ajax-bussen raden we je aan om je e-mail te checken. We hebben berichten verstuurd met daarin opstaptijden op maat.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >