Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info start losse verkoop tweede seizoenshelft 18/19

Het begint erop te lijken dat we ons kunnen opmaken voor een echte titelrace. Tijdens die strijd kan Ajax natuurlijk alle steun van zijn supporters gebruiken. Daarom is het goed om te weten dat half december de losse kaartverkoop voor thuisduels van start gaat.

07 december 2018 - 15:50
losverkoopwinterstopcar
Zorg dat je woensdag klaar zit om kaartjes te bestellen! © De Brouwer

De losse kaartverkoop begint maandag om 10.00 uur voor seizoenkaarthouders, maar ook SV Ajax-leden moeten opletten: jullie zijn woensdag om 10.00 uur aan de beurt om kaartjes voor thuiswedstrijden te kopen!

We hebben de klassieker al gehad, maar PSV komt bijvoorbeeld nog op bezoek in de Johan Cruijff Arena en het seizoen wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Het treffen met Utrecht is het enige potje waarvoor je echt een clubcard nodig hebt.

Toch geniet jij als lid van SV Ajax een groot voordeel, want dankzij jouw clubcard krijg je voorrang bij de kaartverkoop. We kunnen niets garanderen omdat er beperkt stoelen in de verkoop gaan - Ajax heeft een recordaantal van 42.000 seizoenkaarthouders - maar jij maakt in ieder geval de grootste kans op de kaartjes die te koop worden aangeboden.

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1071050963237113857

Er is nog meer goed om te weten. Ten eerste introduceerde Ajax onlangs een nieuwe ticketshop. Diverse supporters hebben hiermee al kaartjes gekocht voor uitwedstrijden. We horen wat wisselende geluiden over het gebruiksgemak, dus wellicht is het een goed idee om alvast een beetje rond te klikken en te checken of al je gegevens correct zijn.

Het moet nu beter werken om kaartjes te kopen via je telefoon, maar je weet hoe het gaat op zulke ochtenden: iedereen probeert tegelijk kaartjes te kopen en elke seconde telt. Wij klikken nog altijd het snelst op een laptop of ouderwetse desktop, dus doe je voordeel met deze informatie.

Het tweede punt betreft de prijs van een kaartje. De kaartjes voor ‘gewone’ wedstrijden zijn beschikbaar vanaf 26 euro, maar de topper Ajax - PSV valt in een hogere categorie. Er zijn voor PSV-thuis kaartjes beschikbaar vanaf 42 euro. De topper is tegen die tijd allang uitverkocht, maar per 1 januari 2019 gaat het btw-tarief omhoog van 6 naar 9 procent. Dit wordt dan doorberekend in de kaartjes.

Tenslotte is er goed nieuws voor iedereen die zich recent heeft aangesloten bij SV Ajax: jullie aanmeldingen zijn allemaal op tijd verwerkt om woensdag kaartjes te kunnen kopen. Als je nu lid wordt, kunnen we niet meer beloven dat alles bijtijds is geregeld.

Uiteraard staat het je vrij om je alsnog aan te sluiten, al is het maar om volgende keer sowieso op tijd te zijn. Bekijk hier de overige voordelen, naast voorrang op de kaartverkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >