Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 10: Smullen!

Het gaat Ajax al weken voor de wind. De Ajacieden zijn trefzeker en ongekend hongerig. Dat zijn wij ook, dus maakten we weer een nieuwe krant vol Ajaxnieuws!

07 december 2018 - 08:51

Na PEC-uit op zaterdag wacht woensdag in eigen huis tegen Bayern München het voorlopige toetje van een ijzersterke eerste seizoenshelft. Wij zoomen in op alle ontwikkelingen.

Ook kijken we terug op de verhitte awayday in Athene. De 1232 Ajaxsupporters die erbij waren hadden hoe dan ook een verhaal te vertellen thuis. Wij waren van de partij voor een uitgebreide reportage en spraken supporters in de Griekse hoofdstad.

Voor sommige supporters was AEK-uit (0-2) een nieuwe ervaring, voor anderen is het achterna reizen van Ajax een 'way of life'. Ajaxsupporter Selma Verbaas verwoordde dat laatste als volgt: "De Uefa bepaalt met plastic balletjes in en bak waar onze stedentrips heen gaan."

Terug in Amsterdam spraken we uitgebreid met Dennis Johnsen (20) die zelfkritisch is en weet dat hij beter moet presteren dan hij nu doet. De Noorse aanvaller komt voorlopig in de plannen van Erik ten Hag niet voor, maar geeft niet op. Met Ajax Life kijkt hij terug op een moeilijke periode.

Ajax is rijk aan historische verhalen. Wij leggen ze graag onder de loep. Menno Pot dook in het vreemde verhaal achter een curieuze benoeming. Zo stond de eerste Cruijfftribune in het oude stadion van PEC Zwolle. Wat was de rol van Johan zelf?

De Johan Cruijff Arena organiseerde onlangs een speciale rondleiding door het stadion. De eerste van een zogenoemde Legend Tours. Met Sonny Silooy als eerste gids. Ajax Life liep mee en de oud-verdediger zit nog altijd vol heerlijke voetbalverhalen uit de succesjaren negentig.

Dit en natuurlijk nog veel meer in Ajax Life 10, die vrijdag op de deurmat ploft!

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax. Onze krant Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >